particuliere geldschieters zonder vooruitbetaling 

hallo wij zijn een jong getrouwd stel en hebben geen kinderen ik zelf (vrouw) kamp al jaren met schulden en al meerdere malen geprobeerd af te betalen maar elke keer weer een tegenslag .
nu was ik naar schuldenwbemiddeling gegaan en aangemeld maar het schiet maar niet op en die vrouw doet haar werk ook niet en helpt ons dieper de problemen in .dus dacht zo ga dit eens proberen wil nu eindelijk een keer van mijn schulden af zodat we daarna een gelukkig zorgeloos leven kunnen lijden mijn man werkt fulltime en verdient imprensiepe genoeg voor de vaste lasten ik werk nu nog partime maar zou eventueel ook meer kunnen gaan werken .dus afhankelijk van de uren die ik maak is onze aflos bedrag dat zou nu zo rond de 400 a 500 euro per maan liggen wie kan ons helpen om eindelijk eens uit deze nare situatie te komen ???

Your email will not be published. Name and Email fields are required