Nederland het land van de regels

Wij hebben 17 jaar lang een eigen onderneming gehad, helaas was deze niet meer rendabel en waren we genoodzaakt te stoppen met alle gevolgen van dien. ( restschuld ) Wij hebben beide een baan en ons inkomen is 3300 euro. Wij hebben alle restschulden weggewerkt bij de BKR heb ik ook alles hersteld ( H-code ) heb een overwaarde van 50.000,00 euro op mijn huis maar toch blijf ik een risico voor de bank. Hier kan ik zo boos over worden, wij hebben ons 17 jaar rot gewerkt en nu alles hersteld maar toch. Ik wil alles via een eerlijke weg regelen (notaris) wij betalen 36 maanden lang 1000,00 euro terug, waarom geld nodig ?? Onze auto is toe aan vervanging en na 17 jaar alleen maar bezig geweest met werken kan ons huis wel een opknap beurt gebruiken. Waarom niet wachten? Ik wil een nieuwe frisse start. Wie kan ons helpen aan deze nieuwe start?

Your email will not be published. Name and Email fields are required