met spoed gevraagd

Ik wil mijn verhaal hier kwijt in de hoop dat er iemand is die me kan helpen. Het is echt een nood situatie. Ik heb een schuld deze schuld is in handen gelegd van CJIB. Dit is echt geen pretje, en wordt er heel erg zenuwachtig van! Nu is het volgende probleem, het maand bedrag wat CJIB wil dat er wordt afgelost, is mijn hel maand salaris. Dit is niet haalbaar. CJIB wil niets anders accepteren. Deze week heb ik een kort geding tegen CJIB. Echter kost dit erg veel geld, wat ik al niet heb! Ik ben zo bang dat ik dit niet binnen 1 dag bij elkaar kan krijgen, dat het kort geding niet door kan gaan. Dit zou inhouden dat ze me ieder moment kunnen ophalen als dwang middel. Dit houd in dat ze me gaan vast zetten, en dat ik alles verlies. Mijn baan kan ik dan ook vergeten. Ik moet op een of andere manier over de brug komen. Ik moet 2000 betalen aan CJIB, en 1000 voor de advocaat kosten. Aangezien ik inmiddels bij BKR geregistreerd sta kan ik geen lening krijgen.

Your email will not be published. Name and Email fields are required