Lening van 50.000 euro gezocht

Is er iemand die ons kan helpen aan een lening van 50.000 euro? We hebben een gezamenlijk inkomen van netto 3664,- euro en een maandlast van 1.250,- euro.

De banken werken niet mee, alleen maar vanwege een verleden terwijl ik iemand ben die alles op orde wil hebben. Ik heb de afgelopen jaren genoeg meegemaakt en mezelf er doorheen gesleept waardoor ik ook weer veel geleerd heb. Ik heb geleerd door te gaan en niet op te geven, ook voor mijn dochtertje die al 6 jaar is. Ik heb weer een nieuwe partner gevonden die ook echt een papa is voor mijn dochtertje. We willen nu echt met een schone lei beginnen, een echte nieuwe start. Ik ben al heel ver gekomen maar om mijn (financiële) verleden achter me te laten, is onze enige hoop hulp te krijgen van u. We werken ten eerste voor de financiële verplichtingen. Zodra het salaris binnenkomt, draag ik altijd eerst zorg voor de maandelijkse betalingen!

Your email will not be published. Name and Email fields are required