lening gezocht voor 3 maanden

ik ben op zoek naar iemand die me voor 3 maanden 2500 euro zou kunnen/willen lenen ondanks mn bkr notering
ik heb namelijk vorig weekend een auto ongeluk gehad (niet mijn schuld) en nu is mn auto total loss
ik wil hier zo veel mogelijk geld proberen uit te halen dus ben ook bezig met het wrak in onderdelen te verkopen en daarnaast nog aan het wachten wat de verzekering me uit gaat keren
maar het enigste probleem is dat ik op dit moment wel vervoer nodig heb om op mn werk te kunnen waar ik 36uur per week werk en me verder te kunnen verplaatsen , nu kan ik wel een auto gaan huren maar dat moet ik voor een groot deel wel zelf betalen en ben dan bang als het te lang duurt dat er dan weinig geld over blijft om een andere auto terug te kunnen kopen
dus nu is mijn vraag eigenlijk of iemand me niet 2500 euro zou willen/kunnen lenen zodat ik alvast een andere auto kan kopen en als dan de verzekering me uit betaald heeft en het wrak verkocht is in onderdelen dat ik dat dan daarvan terug betaal

Your email will not be published. Name and Email fields are required