IK ZOEK EEN PARTICULIER PERSOON DIE MIJ EEN LENING WIL VERSCHAFFEN

Graag zou ik via deze weg een lening willen regelen met een particulier persoon.Ik heb op dit moment drie A2 coderingen bij het BKR waarvan er twee verwijderd hadden moeten zijn.Ik ben met diegene die twee coderingen heeft laten staan bezig om ze te laten verwijderen.Ik zou de lening graag willen gebruiken voor een degelijke auto aangezien de auto die ik nu rijdt er op ieder moment mee kan stoppen,deze auto heb ik nodig voor mijn werk, ook zou ik graag mijn dochter op weg willen helpen met de woning die zij met haar vriend op het punt staat te kopen.Mijn vrouw en ik hebben voldoende inkomen(we kunnen dat middels loonstroken ook aantonen) om de maandelijkse aflossing te betalen.Wij zijn bereid om voor de lening(20000 euro)5% per jaar te betalen aan rente met een looptijd van 8 jaar

Your email will not be published. Name and Email fields are required