Help ons om verkoop huis te voorkomen

Mijn partner is een tijd geleden in de ziektewet terecht gekomen, omdat hij last had van zijn rug. Zijn contract verliep in deze periode en is helaas niet verlengt. Ik werk zelf 32 uur en ben nog druk bezig om een bijbaantje te zoeken. Maar helaas zijn de betaalachterstanden zo opgelopen dat we het hoofd niet meer boven water houden. Als we niet zo snel mogelijk de hypotheekachterstand betalen wordt er beslag gelegd en zal het huis verkocht worden. Dit betekent dat wij met ons gezin met 3 kinderen ( 9, 5 en 1 jaar) op straat terecht komen. Hopelijk kan iemand ons helpen en kunnen we er samen uit komen hoe wij dit terug betalen. Ik wil voor mijn gezin kunnen zorgen en ik weet dat het lenen van een geldbedrag niet al mijn problemen oplost. Ik ben daarom ook bezig met het zoeken naar schuldhulp. Kunt u ons een duw in de goede richting geven??

Your email will not be published. Name and Email fields are required