Gezocht lening om mijn paard te behouden

Doordat ik een half jaar financiele problemen kreeg, was het voor mij niet meer mogelijk om de stalling van mijn paard te betalen, maar dankzij een nieuwe fulltime vaste baan ben ik weer aan het opkrabbelen.
Maar de stal eigenaar is het nu zat en eist van mij dat ik binnen 5 dagen het bedrag van 3000 euro overmaak, of anders moet ik het paspoort van mijn paard opsturen en zal hij hem verkopen via een handelaar.
Daar ik geen 3000 euro kan ophoesten ben ik op zoek naar iemand die mij dit kan lenen, ik ben bereid dit terug te betalen met rente, ik kan per maand circa 250 euro aflossen.
Ik hoop dat er iemand is die mij aan een lening kan helpen, want dit is mijn laatste redmiddel. Ik wil mijn paard niet kwijt, ik heb hem al 5 jaar en wil hem echt niet kwijtraken.

Your email will not be published. Name and Email fields are required